Made in Moldova - Pergament & MoldExpo 2015

"Made in Moldova" 2014 - MoldExpo 29/01/2014 - 02/02/2014

 
Tipografia Prgament la Moldexpo 2014

Cine are suficient timp liber? Când ultima dată ați efectuat o analiză de piață? Vă mai amintiți cât de important era acest lucru la începutul afacerii dumneavoastră? De fapt, analiza pieții pentru identificarea noilor clienți, investigarea clienților actuali, dar și a concurenților este extrem de importantă indiferent de nivelul la care a ajuns bussinessul dvs.

Testate de zeci de ani, expozițiile mereu dau același rezultat – eficiență maximă și noi recorduri în materie de vânzări, parteneriate și colaborări. Noi vrem să te vedem laexpoziția ”Fabricat în Moldova”, organizată sub patronajul Guvernului Republicii Moldova, care va avea loc începând cu 29 ianuarie 2014 până pe 2 februarie 2014, la MoldExpo!

Așteptăm cu nerăbdare să ne strângem cald mâinile și să colaborăm spre atingerea a noi culmi ale succesului!

De ce este important să participăm la expoziții?

  • 1. Expozițiile reprezintă cea mai eficientă cale de prezentare a noilor produse și servicii, dar și de debuta în lumea afacerilor.
  • 2. Atmosfera jumate amicală – jumate serioasă din cadrul expozițiilor facilitează crearea de noi legături, parteneriate și colaborări.
  • 3. Aici cu ușurință veți vinde dublu, triplu, chiar și înzecit decât în mod normal, aici veți putea găsi noi furnizori, sau, de ce nu, dumneavoatsră însăși puteți deveni furnizorii pentru o perioadă lungă de acum încolo pentru o anumită companie.
  • 4. Doar la o expoziție puteți vedea și judeca ce mai fac concurenții dvs, dar și să le arătați cât de buni sunteți în comparație cu ei.

P. S. Chiar dacă vom fi vecini la expoziție, noi cu cea mai mare plăcere vom tipări cele mai eficiente produse promoționale: flaere, postere, cataloage, broșuri, mape, calendare și multe altele! pentru participarea companiei dvs. la expoziție!

P. S. S. Dacă nu vom fi vecini, atunci așteptăm să ne vizitați – garantăm oferte profitabile și reduceri esențiale ale produselor ”made in Pergament”!

Tipografia Prgament la Moldexpo 2014
Tipografia Prgament la Moldexpo 2014
Tipografia Prgament la Moldexpo 2014