Cutie de carton pentru accesorii

Ambalaj pentru haine

Ambalajul îmbrăcămintei poate fi din carton sau hârtie.

Putem imprima atât pe cutii de carton cât si pe hârtie pentru împachetarea hainelor.

Pentru tiraje mari folosim imprimarea offset, dar avem și imprimare digitală avansată pentru cantități mai mici (mai potrivite pentru pungi de hârtie).

Putem folosi și imprimarea flexo, aceasta este o modalitate relativ ieftină de a aplica o imagine pe carton în cantități mari. Vopseaua este foarte rezistenta, nu se uzează si nu pătează la folosirea unei cutii de carton pentru haine sau încălțăminte.

Este de dorit să nu fie prea multe culori deschise în imagine pentru imprimarea pe cutie, altfel imaginea va părea neclară. Și conținutul cutiei nu trebuie să contrasteze puternic cu culoarea acesteia. Este puțin probabil ca o centură neagră clasică scumpă pentru bărbați să arate bine în ambalaj roz. Dar un accesoriu de damă, o rochie sau pantofi de damă vor merge bine cu o tentă roz.

Dar probabil că multe branduri au atât îmbrăcăminte pentru bărbați, cât și pentru femei și, de exemplu, ambalajele pentru accesorii pot fi cu sigla mărcii, indiferent dacă în cutie e cravată ori fundă.

Lenjerie de pat, lenjerie de corp, tricouri, maiouri – toate acestea pot fi ambalate cu hârtie și împăturite în cutii de carton, pe care vă vom imprima logo-ul și alte imagini la alegere. Imprimăm atât pe hârtie de ambalaj, cât și pe ambalaje din carton.