Takeaway și livrare

Упаковка для еды на вынос

Producerea cutiilor alimentare nu este un proces ușor. Necesită mult efort, dar este un proces foarte interesant.
Ce trebuie de luat în considerare atunci când alegeți o tipografie pentru imprimarea unor astfel de cutii?

  1. Prezența unui certificat sanitar aprobat de Ministerul Sănătății al Republicii Moldova, datorită căruia tipografia primește dreptul de a produce și vinde ambalaje alimentare.
  2. Utilizarea colorantului alimentar
  3. Utilizarea tehnologiilor moderne de imprimare care minimizează contactul produsului final (ambalaj) cu personal.

Cât de responsabili suntem în acest proces?
Maximal.

Pentru că este important pentru noi să știm că fiecare consumator va putea găsi pe raftul magazinului un produs ecologic, de înaltă calitate.

Utilizarea cartonului ca material de ambalare a alimentelor este răspândită. La urma urmei, cartonul este ecologic și îndeplinește cerințele pentru ambalarea alimentelor.

În plus, ambalajul din carton este ieftin, relativ rezistent la umiditate și durabil.

Poate fi păstrată o cantitate mare de ambalaje în depozitul tău, pentru că atunci când sunt pliate, cutiile pentru alimente ocupă foarte puțin spațiu. De asemenea, acest ambalaj alimentar este foarte ușor.

Și, bineînțeles, imprimarea pe cutii s-a dovedit de multă vreme eficientă.

Ambalajele colorate vor atrage atenția, iar un design extraordinar vă va sublinia individualitatea.

Aveți posibilitatea de a imprima logo-ul, imagine sau alte informații pe ambalajul alimentar, să faceți cutia de carton în sine individuală sau specifică, în funcție de cerințele și necesitățile Dvs..

Uneori, produsul însuși determină formatul cutiei. De exemplu, cutiile din două piese sunt de obicei folosite pentru prăjituri. Pentru un set de bomboane festive cutia poate fi cu mânere, iar ambalajele fast-food (fast-food, mâncare la pachet) au specificul propriu.