FORMATE ACCEPTABILE

FORMATE INACCEPTABILE

CERINȚE GENERALE

MODELUL DE CULOARE
PROFILUL
TEXTUL ÎN CURBE

Ai, Ps, Id > Ctrl+Shift+O
Cdr > Ctrl+Q

SCARA
REZOLUȚIE
ACOPERIREA MAXIMĂ CU CERNEALĂ
PARAMETRII
pentru culoarea neagră intensă
BLEED LINE
margini
pentru tăiere
ZONĂ DE SIGURANŢĂ
distanta de la elemente importante
până la linia de tăiere
ELIMINAȚI TOATE OVERPRINT-URILE

CERINȚE PENTRU DIFERITE TIPURI DE PRODUSE

 

Elementele importante de pe cartea de vizită trebuie să fie amplasate la o distanță nu mai mică de 4-5 mm de marginea liniei de tăiere + rezerva pentru tăiere de 2 mm.

Dimensiunea bucletului trebuie să fie de: 97-100-100 mm și, respectiv partea verso/interioară a bucletului – de 100-100-97mm. Elementele importante ale bucletului trebuie să fie amplasate la o distanță nu mai mică de 4-5 mm de la marginea liniei de tăiere și biguire/falțuire + rezerva pentru tăiere/stanțare de 2 mm.

  • Pentru o ediție cu multe pagini, machetul imprimat trebuie asamblat în mostra finită (respectarea dimensiunii originale a mostrei este opțională).
  • Pentru broșurile pe bază de clei termic, coperta se prezintă sub formă de Spreads (paginile 1,4 și 2,3) într-un machet separat + cotor. Pe partea din cotor marginile interioare ale tuturor paginilor se majorează cu 10 mm (lipirea va consuma ~ 5 mm + big).

Machetul produsului tăiat trebuie să aibă o rezervă de 3 mm pentru stanțare.

Elementele importante trebuie să fie amplasate la o distanță nu mai mică de 10-15 mm de la marginea liniei de tăiere și biguire/falțuire + rezerva pentru tăiere/stanțare de 3 mm.

Elementele importante trebuie să fie amplasate nu mai aproape de 5-7 mm la marginea liniei de tăiere și biguire/falțuire + rezerva pentru tăiere/stanțare de 3 mm.

Elementele importante trebuie să fie amplasate la o distanță nu mai mică de 5-7 mm de la marginea liniei de tăiere și biguire/falțuire + rezerva pentru tăiere/stanțare de 3 mm. Design/adaptarea machetului se face strict în conformitate cu desenul liniar al cuțitului.

Elementele importante trebuie să fie amplasate la o distanță nu mai mică de 5-7 mm de la marginea liniei de tăiere și biguire/falțuire + rezerva pentru tăiere/stanțare de 3 mm.